Diensten

Inpakken en Sorteren

Freshland Foodpacking sorteert en verpakt op verzoek alle verse groente en fruit, waaronder citrus. Alle verpakkingsmaterialen die nodig zijn voor deze toepassingen worden eveneens door het bedrijf verzorgd.

De manier waarop we machinaal sorteren is uniek. Hierdoor kunnen grote volumes tegelijkertijd verwerkt worden zonder kwaliteitsverlies. Uiteraard worden alle processen in overleg met de klant uitgevoerd.

Transport

Bij voorkeur worden producten afgeleverd bij Freshland Foodpacking. Wilt u naast sorteren en verpakken tevens het transport voor de producten via ons regelen, dan is dit zeker mogelijk.

In overleg kunnen wij de te verpakken producten ophalen in gekoelde voertuigen, waarna de producten afgeleverd worden op plaats van bestemming.

Controle

Om kwaliteit te waarborgen worden de producten scherp gecontroleerd. Zowel voor als na de behandeling worden de producten bij ons samen met een controleur van de groothandel bekeken.

Afgekeurde partijen kunnen na behandeling door het KCB gekeurd worden, inclusief vrijwaring. Lees meer over het proces en de kwaliteit.

Vraag een offerte op

Freshland Foodpacking is uw partner in het sorteren en verpakken van groente en fruit. Vraag vandaag nog vrijblijvend een offerte op en wij beantwoorden uw aanvraag tijdens kantooruren binnen 24 uur.

Waarom u kiest voor Freshland Foodpacking

Bij Freshland Foodpacking staat kwaliteit hoog in het vaandel.

Hygiëne speelt een belangrijke rol in het gehele proces.

Freshland Foodpacking beschikt tevens over het HACCP- en BRC-certificaat.